Heeft u regulier personenvervoer (in het volksmond ook wel 'straattaxi' genoemd), groepsvervoer of luchthavenvervoer nodig in Amsterdam en/of omgeving? De STH Taxi Schiphol kan u mogelijk de oplossing bieden. Staat uw wens er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan samen met u kijken of wij u alsnog naar tevredenheid van dienst kunnen zijn.
Wist u dat u vooruitbestellingen ook gemakkelijk en snel per E-mail kunt reserveren? Dit is sneller, gemakkelijker en kostenbesparend ten opzichte van de eventuele telefoonkosten. U ontvangt van ons binnen maximaal 2 uur een bevestiging van uw reservering.

Alle taxi's van de STH zijn absoluut rookvrij. Het is voor een ieder (zowel passagiers als taxi chauffeurs) dan ook ten strengste verboden om te roken in de taxi. Dit betekend dus ook niet met het raam open of dergelijke excuses. Zo respecteren we elkaar en houden we samen de taxi's aangenaam en toegankelijk voor elkaar en de volgende taxi klant(en).

Indien u huisdieren wilt vervoeren is dit bij de STH Taxi Schiphol zeker wel mogelijk. Wij verzoeken u wel met nadruk om dit bij uw bestelling aan te geven zodat wij daar een geschikte chauffeur en voertuig voor kunnen sturen. Indien u desondanks deze informatie tijdens uw bestelling achterwege laat heeft de chauffeur in sommige (gegronde) gevallen het recht de rit te mogen weigeren. Daarbij kunt u onder ander denken aan allergie en dergelijke.

Heeft u een taxi nodig en zijn jullie in totaal met meer dan 4 personen? Dan verzoeken wij u tevens deze informatie bij uw bestelling te vermelden. Wij zullen dan een taxibusje proberen te arrangeren voor u. Laat u deze informatie toch achterwege bij uw bestelling dan mag de taxi chauffeur uw groep van 5 of meer personen niet meenemen in een 4-persoons taxi. Dit is tevens wettelijk verboden voor taxi's mede door de aansprakelijkheid en verzekeringsdekking in geval van (verkeers)ongelukken. De veel gebruikte excuses zoals het 'extra betalen', 'maar een klein stukje met extra personen', of 'dat er kleine personen tussen zitten' zullen helaas niet mogen baten. Veiligheid staat bij ons namelijk voorop.

Voor reserveringen, overige vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wenst u liever telefonisch contact te hebben, dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten middels de 'Bel mij terug' button op de website of door zelf te bellen naar ? 020-2080808.

De STH Taxi Schiphol accepteert naast contante betalingen ook de volgende betaalmogelijkheden:

Visa american express logos

Wenst u van een van deze betaalmogelijkheden gebruik van te maken, dan dient u dit vooraf bij uw bestelling aan te geven.
Aan pintransacties zitten geen extra kosten verbonden.
Bij creditcard transacties worden 5% transactiekosten in rekening gebracht. (Deze kosten worden direct door de bank geïnd).