De STH Taxi Schiphol rijd voor diverse hotels in en rondom Amsterdam en Schiphol. Voor onze hotels vervoeren wij de gasten van en naar hun gewenste bestemming(en). Op verzoek van de gast(en) kunnen wij op hen wachten. Ook verzorgen wij voornamelijk luchthavenvervoer van en naar de hotels. Vervoer kan desgewenst met oogpunt uit gemak voor de hotelgast op rekening van de hotel worden uitgevoerd.

Indien een hotel veel vraag heeft naar taxi's kunnen wij in overleg ervoor zorgen dat er continu een x aantal taxi's voor de hotel staan om de hotelgast(en) zonodig direct van dienst te kunnen zijn.

Een hotel kan er gerust van uit gaan dat de taxichauffeurs van de STH zakelijk ingesteld zijn en de voertuigen hygiënisch van binnen en buiten zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via ? 020-2080808.

De STH Taxi Schiphol accepteert naast contante betalingen ook de volgende betalingenmogelijkheden:

Wenst u van een van deze betaalmogelijkheden gebruik te maken, dan dient u dit vooraf tijdens uw bestelling aan te geven.
Aan creditcardtransacties zitten 5% transactiekosten verbonden. (Deze kosten worden direct door de bank geïnd).
Aan pintransacties zitten geen extra kosten verbonden.