De STH Taxi Schiphol bied comfortabel en veilig groepsvervoer aan voor diverse doelgroepen in Amsterdam en omgeving. Wij bieden u groepsvervoer aan voor maximaal 8 personen per taxi busje. Of u nu een dagje gezellig uitgaat, naar het vliegveld gaat, of een andere bestemming. Het maakt bij de STH Taxi Schiphol niet uit waar u groepsvervoer voor nodig heeft, wij hebben altijd wel een passende oplossing voor u.

De taxi busjes bij de STH Taxi Schiphol zijn luxe uitgevoerde busjes voorzien van airco, zonwerend glas en zijn altijd schoon en netjes zowel van binnen als buiten. Tevens zijn de taxi busjes bij de de STH Taxi Schiphol uit veiligheidsoverweging voorzien van een lifehammer. Ook hebben onze taxi busjes direct contact met de meldkamer zodat er indien noodzakelijk direct gealarmeerd kan worden in geval van calamiteiten. Bovendien wordt u altijd vervoerd door een ervaren taxi chauffeur die over goede rijervaring, stratenkennis en sociale vaardigheden beschikt.

Wilt u meer informatie over groepsvervoer? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..