Luchthaven vervoer

Jaarlijks verzorgen wij met ons hele team minimaal 10.000 taxi ritten per jaar van of naar diverse vliegvelden. Wij kunnen u met trots mededelen dat wij daarmee als een van de meest ervaren taxi centrales zijn.

Vergelijk onze aantrekkelijke tarieven en overtuig uzelf van onze prijs/kwaliteit verhouding.

Momenteel hebben wij de volgende actie's voor taxi ritten van of naar de vliegvelden Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam-The Hague Airport / Zestienhoven Airport:
• € 30,- van of naar Amsterdam Schiphol Airport *
• € 80,- van of naar Rotterdam-The Hague Airport / Zestienhoven Airport *

Bij ons bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en een uitstekende service verlening. En dat kunnen wij u aanbieden voor zulke lage tarieven!

De STH Taxi Schiphol vervoert haar passagiers met luxe voertuigen van en naar de vliegvelden. Daarmee proberen wij u te voorzien van de maximale veiligheid en comfort.

U kunt uw taxi van en/of naar het vliegveld op elk gewenst tijdstip reserveren. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 020-2080808.

Voor het ophalen van een vliegveld is het belangrijk dat u de vluchtnummer, verwachte aankomsttijd en aankomstdatum bij de hand heeft. Daarnaast is het belangrijk om uw naam en mobiele telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door te geven.

Wij houden via het internet uw vlucht in de gaten en zullen ervoor zorgen dat uw taxi in geval van een vervroegde landing eerder voor u klaarstaat. De taxi chauffeur zal contact met u opnemen om ergens op het vliegveld af te spreken. Dit zal meestal bij de meetingpoint zijn.

Bent u vergeten te reserveren of staat u op het vliegveld en wilt u een taxi van de STH Taxi Schiphol? Bel dan zo spoedig mogelijk op 020-2080808. Wij zullen dan met spoed een taxi naar u toe sturen. Meestal zal dit maximaal een half uur duren. Mocht het om wat voor reden dan ook langer duren dan verwacht dan word u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

Wilt u meer informatie over luchthavenvervoer? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 020-2080808.


De STH Taxi Schiphol accepteert naast contant ook de volgende betaalmogelijkheden:

Wenst u van een van deze betaalmogelijkheden gebruik van te maken, dan dient u dit vooraf bij uw bestelling aan te geven.
Aan pintransacties zitten geen extra kosten verbonden.
Bij creditcard transacties worden 5% transactiekosten in rekening gebracht. (Deze kosten worden direct door de bank geïnd).


* Actietarieven zijn geldig tot eind 2013 en niet geldig i.c.m. andere acties.