Amsterdam Taxi Tours

Ontdek Nederland comfortabel en in stijl met uw privé-chauffeur/gids

Professionele privé-tours op maat door Amsterdam en Holland met een gekwalificeerde chauffeur/gids. Onze service is ideaal voor senioren, gezinnen, particuliere groepen, VIP's en reizigers met speciale behoeften en wensen. Ons gemotiveerd team van getrainde chauffeurs/gidsen worden gerekend tot de meest ervaren en deskundigen van Nederland. Dit stelt u in staat om tijdens uw verblijf veel meer van Nederland te zien.

Wij kunnen uw privé-tours door Amsterdam en Holland aanpassen naar wens en het speciaal op u afstemmen. Tours door Holland voor individuen, paren of kleine groepen. Wij bieden tours aan voor individuen, paren of kleine particuliere groepen tot 7 personen (voor speciale wensen, neemt u dan  contact met ons op).

Alle tours zijn inclusief

  • gekozen voertuigen, Engels sprekende chauffeur BTW, mineraal water en ophalen en wegbrengen. 
  • Wij adviseren u om de tour tussen 08.00 uur - 09.00 uur in de ochtend te beginnen (behalve voor de Gentleman Tour).
  • Tours moeten tenminste 24 uur van tevoren worden gereserveerd.
  • Entreeprijzen voor attracties zijn niet inbegrepen.

De volgende tours nemen u mee langs de meest populaire bezienswaardigheden van Nederland. Deze tours worden zeer vaak geboekt door onze klanten.

Deze taxi tour beslaat het prachtige gebied van het Nederlandse polderlandschap, ten noorden van Amsterdam. Gekenmerkt door windmolens, dijken en sloten. Eerst zult u worden meegenomen om de Zaanse Schans, waar u de gelegenheid heeft om een ​​windmolen en klompenmakerij te bezoeken. De volgende stop is de wereldberoemde dorp van Volendam met zijn typische groene houten huizen en de lokale bevolking gekleed in hun traditionele klederdracht. Ook is hier de mogelijkheid om zelf terug in de tijd te gaan door oudhollandse kledij te kleden en het gevoel te ervaren. Dit kan vastgelegd worden door een professionele fotograaf. We zullen vervolgens naar het middeleeuwse stadje Marken gaan wat meer inhoudt dan alleen kaas. Het is een stad met authentieke 17e-eeuwse architectuur, de oude straten.

De duur van de tour is ongeveer: 6 uur

Prijs: 300, - EUR voor maximaal 8 personen

 

Toerisme heeft altijd al relatief weinig invloed op de oude traditionele stad gehad. Het dorp nog steeds volledig toegankelijk per boot (die je kunt huren om te varen door het dorp heen), is een van de vele plaatsen algemeen bekend als het Venetië van het noorden of het Venetië van Nederland. Ook wordt het dorp Fluister-dorp of Wisper-village genoemd, omdat er geen lawaai of harde geluiden zijn in het dorp. U zult hier volledig tot rust komen. Zelfs de bootjes waarin u gaat varen zijn elektrisch, dus geruisloos. Giethoorn heeft meer dan 180 bruggen. Giethoorn is een zeer populaire attractie. Het dorp van slechts 2620 inwoners ziet tussen de 250.000 en 300.000 toeristen per jaar.

De duur van de tour is ongeveer: 8 uur

Prijs: 400, - EUR voor maximaal 8 personen

 

 

Madurodam is een miniatuur park en toeristische attractie in het stadsdeel Scheveningen van Den Haag in Nederland. Het is de thuisbasis van een reeks van 1:25 schaalmodel replica’s van beroemde Nederlandse monumenten, historische steden en grote ontwikkelingen. Het park werd geopend in 1952 en is sindsdien bezocht door tientallen miljoenen bezoekers. In 2016 vierde Madurodam haar 64-jarig bestaan.

Scheveningen is één van de acht wijken van Den Haag. Scheveningen is een moderne badplaats met een lang zandstrand, een boulevard, een pier en een vuurtoren. Het strand is populair voor watersporten zoals windsurfen en kiteboarden. De haven wordt gebruikt voor zowel de visserij en het toerisme.

De duur van de tour is ongeveer: 7 uur

Prijs: 350, - EUR voor maximaal 8 personen

 

 

Het Designer Outlet Roermond is een factory outlet center van het Britse bedrijf McArthur Glen. Het centrum is gelegen aan de rand van het centrum van de stad Roermond en opende in november 2001. Met 3,75 miljoen bezoekers per jaar is het een veel publiek trekkende attractie.

In het Designer Outlet Center zijn diverse restaurants en cafés. Er is ook een speelplaats voor de kinderen een overdekt en er zijn parkeergelegenheid voor meer dan 3000 auto’s.

De duur van de tour is ongeveer: 9 uur

Prijs: 450, - EUR voor maximaal 8 personen

 OF

betavia

Batavia Stad is de eerste mode ‘outlet’ (factory outlet center) in Nederland, gelegen aan het IJsselmeer bij Lelystad (Flevoland). De outlet is vernoemd naar het schip Batavia uit 1628, is een replica van die in de buurt afgemeerd bij de Bataviawerf. Er zijn dames, heren en kinderkleding mode, schoenen, lingerie, parfum en sport- en bovenkleding verkocht in honderden winkels en meer dan tweehonderdvijftig grote merken. Er zijn zeven restaurants aanwezig, waaronder McDonald’s, La Place en Subway.

De duur van de tour is ongeveer: 7 uur

Prijs: 350, - EUR voor maximaal 8 personen

 

 

 

Walibi Holland (voorheen Flevohof Walibi Flevo, Six Flags Holland en Walibi World) is een pretpark in Biddinghuizen, Nederland. Attracties zijn onder andere: de snelheid van het geluid, El Condor, Xpress, Goliath en Robin Hood achtbanen. Deze dag zult u niet snel vergeten.

De duur van de tour is ongeveer: 8/10 uur

Prijs: 500, - EUR voor maximaal 8 personen

efteling

Efteling is een pretpark, met als thema: Fantasie in Kaatsheuvel in Nederland. De attracties zijn gebaseerd op elementen uit de oude mythen en legenden, sprookjes, fabels, en folklore. Het park werd geopend in 1952. Het is sindsdien geëvolueerd van een natuurpark met een speeltuin en een Sprookjesbos in een enorm themapark. Het richt zich nu op zowel kinderen als volwassenen met haar culturele, romantische en nostalgische thema’s, in aanvulling op zijn brede scala aan amusement. Het is de grootste themapark in Nederland en een van de oudste pretparken ter wereld. Het is tweemaal zo groot als de oorspronkelijke Disneyland in Californië. Jaarlijks heeft het park heeft meer dan 4 miljoen bezoekers. In de loop der jaren heeft zij meer dan 100 miljoen bezoekers ontvangen.

De duur van de tour is ongeveer: 10/12 uur

Prijs: 600, - EUR voor maximaal 8 personen