De zakelijke vervoersdiensten maken bij de STH Taxi Schiphol een steeds groter deel uit van het vervoersaanbod.

Zakelijke bijeenkomsten, diners, vergaderingen en overige zakelijke afspraken maken het voor u wellicht noodzakelijk te moeten reizen. Wanneer u zelf niet over een gewenste voertuig en/of chauffeur beschikt om uw vervoer te laten verzorgen, dan kunt u dit geheel aan ons overlaten. Wij zullen er dan voor zorgen dat u een zakelijk chauffeur met een sjieke voertuig ter beschikking krijgt. Beschikt u over een voertuig maar geen chauffeur? Ook een zakelijk chauffeur kunnen wij detacheren.

Ook als het gaat om uw directie, zakelijke relaties, gasten, enzovoorts. Bij de STH Taxi Schiphol nemen wij alle zorg en verantwoordelijkheden op ons, zodat u zich ongestoord bezig kunt houden met andere taken.

Bij de STH Taxi Schiphol is er op zakelijk gebied veel mogelijk en bespreekbaar. Waaronder vervoer op rekening. Wij zullen u dan in overleg periodiek de uitgevoerde vervoersdiensten factureren.

Voor reserveringen, overige vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wenst u liever telefonisch contact te hebben, dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten middels de 'Bel mij terug' button op de website of zelf te bellen naar 020-2080808.

De STH Taxi Schiphol accepteert naast contant ook de volgende betaalmogelijkheden:

VISA AMERICAN express logos

Wenst u van een van deze betaalmogelijkheden gebruik van te maken, dan dient u dit vooraf bij uw bestelling aan te geven.
Aan pintransacties zitten geen extra kosten verbonden.
Bij creditcard transacties worden 5% transactiekosten in rekening gebracht. (Deze kosten worden direct door de bank geïnd).