Al decennia lang voert de STH Taxi Schiphol met succes en naar volle tevredenheid van de klanten haar vervoersdiensten uit. Niet voor niets beschikt de STH Taxi Schiphol over een zéér groot en tevreden klantenbestand bestaande uit zowel zakelijke als particuliere taxi- klanten.

De taxi’s van de STH Taxi Schiphol bieden hun diensten voornamelijk aan in Schiphol, Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Zaanstad, Abcoude, Vinkeveen, Haarlem en Zantvoort . Vaste taxi- standplaatsen hebben wij in het centrum van Amsterdam, Amsterdam Centraal Station, Station Zuid WTC, Station Amsterdam RAI, Station Amsterdam ARENA, Station Amsterdam SLOTERDIJK, Station Haarlem, Station Diemen, Winkelcentrum Amstelveen Stadshart, Winkelcentrum Gelderlandplein, Winkelcentrum Osdorpplein, enzovoorts. Wij bestrijken dus een groot gebied: Schiphol-Amsterdam-Haarlem-Diemen. Op deze manier proberen wij de wachttijden/aanrijtijden zo kort mogelijk te houden. Zoals u weet is het op bepaalde tijdstippen (waaronder de spitstijden en weekenden) niet mogelijk om alle taxi standplaatsen continu bezet te kunnen houden. In dat geval kunt u altijd een taxi van de STH Taxi Schiphol bestellen via: 020-2080808.

De taxi's van de STH Taxi Schiphol kunnen u naar elk gewenste bestemmingen in het binnen- en buitenland vervoeren. Tevens kunnen onze taxi's u vanuit elk adres buiten de regio ophalen en vervoeren naar ieder gewenst adres in de regio Haarlemmermeer.

Ondanks wij onze dienstverlening zo breed mogelijk aanbieden kan het zijn dat uw wens er niet tussen staat. Wij horen u dan graag zodat wij samen met u kunnen kijken of wij u alsnog van dienst kunnen zijn of dat er alternatieve oplossingen mogelijk zijn.

Bij de STH Taxi Schiphol staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken continu aan de verbetering van ons service en kwaliteit. Bent u om wat voor reden dan ook ontevreden over onze service en/of dienstverlening dan horen wij het graag. U kunt uw eventuele klacht(en) mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klachten kunnen uitsluitend per mail in behandeling genomen worden, om zo de kwaliteit van de klachtenafhandeling te kunnen waarborgen. U ontvangt altijd een bevestiging van uw ingediende klacht en u wordt indien gewenst op de hoogte gehouden van de gehele afhandelingsprocedure.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons per mail contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via ? 020-2080808.

De STH Taxi Schiphol accepteert naast contante betalingen ook de volgende betaalmogelijkheden:

AMERICAN express VISA logos

Wenst u van een van deze betaalmogelijkheden gebruik te maken, dan dient u dit vooraf tijdens uw bestelling aan te geven.
Aan creditcardtransacties zitten 5% transactiekosten verbonden. (Deze kosten worden direct door de bank geïnd).
Aan pintransacties zitten geen extra kosten verbonden.