Personenvervoer

De STH Taxi Schiphol biedt particulier taxivervoer aan voor diverse doelgroepen in Amsterdam en omgeving.

Met een ervaren team van gediplomeerde en gekwalificeerde taxi chauffeurs en centralisten, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B te mogen vervoeren.

Of het nou om een kort ritje of een lange taxi rit gaat, bij de STH Taxi Schiphol bent u in alle gevallen van harte welkom!

Een avondje uit kan dus ontspannen beginnen, zonder bijvoorbeeld de zorg voor het vinden van een geschikte parkeerplaats of een 'BOB' voor de terugreis. Wij halen u namelijk ook graag weer op.

Sluiten de dienstregelingen van verschillende openbaar vervoersdiensten niet voldoende op elkaar aan, of is uw locatie lastig te bereiken met het openbaar vervoer? Wij vervoeren u daar waar mogelijk graag van deur tot deur.

Ook uw vervoer van en naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, verzorgingshuis enzovoorts, verzorgen wij graag voor u. Bent u slecht ter been, of heeft u andere lichamelijke beperking(en)? Wij reiken graag een hand naar u uit. Daar waar nodig begeleiden en assisteren wij u graag bij het in- en uitstappen. Ook uw eventuele inklapbare rolstoel of rollator vervoeren wij met alle gemak mee.

Wilt u meer informatie over personenvervoer? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 020-2080808.


De STH Taxi Schiphol accepteert naast contant ook de volgende betaalmogelijkheden:

VISA AMERICAN express logos

Wenst u van een van deze betaalmogelijkheden gebruik van te maken, dan dient u dit vooraf bij uw bestelling aan te geven.
Aan pintransacties zitten geen extra kosten verbonden.
Bij creditcard transacties worden 5% transactiekosten in rekening gebracht. (Deze kosten worden direct door de bank geïnd).