Taxi IJmuiden Cruise Terminal Amsterdam nodig?


Reis comfortabel met Sth taxi van IJmuiden Cruise Terminal naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Sth taxi en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat … Boek gemakkelijk online!.    

Taxi IJmuiden Cruise Terminal Amsterdam € 69
Taxi Amsterdam IJmuiden Cruise Terminal € 69

 Taxi IJmuiden Cruise Terminal Amsterdam

Taxi IJmuiden Cruise Terminal Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van IJmuiden Cruise Terminal naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Sth taxi zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit IJmuiden Cruise Terminal.

U reist met onze comfortabele taxi service vanuit IJmuiden Cruise Terminal naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in IJmuiden Cruise Terminal naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

Taxi Amsterdam - IJmuiden Cruise Terminal 

Taxi van Amsterdam naar IJmuiden Cruise Terminal nodig? U kunt ook door Sth taxi in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in IJmuiden Cruise Terminal wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Sth taxi.

Diensten Sth taxi 

Sth taxi wil haar klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Sth taxi kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi IJmuiden Cruise Terminal - Amsterdam vervoer!
Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

Reisinformatie

De weg tussen IJmuiden Cruise Terminal en Amsterdam is voor Sthtaxi bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Sthtaxi denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. 

Afstand: ± 31 km

Reistijd: ± 37 min 

Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 - 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 - 19:00 uur).

Taxi Amsterdam naar IJmuiden Cruise Terminal

Taxi Amsterdam rijdt ook tegen een vast bedrag van Amsterdam naar IJmuiden Cruise Terminal. De vaste prijs is ook geldig als u van uit IJmuiden Cruise Terminal naar Amsterdam vervoerd wil worden, bij enkele rit vanuit IJmuiden Cruise Terminal berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-. Er zijn echter aantal voorwaarden aan verbonden:
 
– Voor een reguliere sedan taxi betaalt u geen extra toeslag.
– Voor een stationwagen ( 1 t/m 4 personen + 4 koffers ) geldt een toeslag van € 5,- enkele reis.
– Voor een bus ( 5 t/m 8 personen + 6 koffers ) geldt een toeslag van € 15,- enkele reis.
– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– De prijzen zijn geldig wanneer u online minimaal 12 uur voor de rit een taxi reserveert.
 
In de taxi kunt u contant betalen, ook kunt u met creditcard betalen tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekenen wij extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50. Bij ophalen van Schiphol komt er een extra toeslag van € 5,- i.v.m. wachttijd.
 
Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 12 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 15,- in rekening te brengen.
Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Amsterdam.

U kunt snel makkelijk Taxi bestellen.